Exclusief Boomtafels

Exclusief boomstafels

Tiles&More levert u eigen unieke tafel. De tafel wordt geheel ambachtelijk gemaakt en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt.

Wat maakt deze tafel uniek?

Het blad is van gewaterd iep wat het hout duurzamer maakt, omdat de boom 3 jaar in het water heeft gelegen. Door het wateren worden de sappen uit de stam gespoeld en daarmee de voedingstoffen van de boom. Het verwijderen van deze voedingstoffen zorgt ervoor dat de zwammen, bacteriën en schimmels het hou niet kunnen aantasten. Door het wateren neemt de duurzaamheid van het hout toe. Ook de structuur en de kleur van het hout veranderen en zal minder krimpen en scheuren. Het blad heeft een transparante top laag om het blad te beschermen.

Het onder frame is vervaardigd uit duurzaam edelsteen en wordt vakkundig gezaagd en daarna op een 3D lastafel samengesteld en tig afgelast.

Ieder tafel is uniek en krijgt een eigen serienummer. Het serienummer staat vermeldt op de tafel en op het certificaat van echtheid wat wij bij de tafel mee leveren.

Samen met onze meubelmakers creëer je een boomstamtafel die perfect past bij jouw stijl en interieur. Wij geven vele opties zodat je de tafel krijgt die bij jou past. Zoveel keuze kan ook lastig zijn. Daarom denken wij met je mee en geven we graag persoonlijk advies in onze winkel.

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.