Uw specialist in kunststof kozijnen in Apeldoorn

Wilt u nieuwe kozijnen plaatsen? Dan bent u bij Tiles & More aan het goede adres. Wij adviseren u voor het plaatsen van u gordijnen. Tevens plaatsen wij ook uw kozijnen thuis met onze deskundige installateurs. Maak een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showroom in Apeldoorn. De koffie staat altijd voor u klaar.

Waarom kunststof kozijnen?

Met kunststof gevelbekleding kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. Het is onderhoudsarm, duurzaam en niet van hout te onderscheiden. Om u van de beste kwaliteit te voorzien voor uw kunststof kozijnen werken we met Keralit, een A-merk en marktleider in Nederland. De kunststof kozijnen van Keralit geeft u tevens 10 jaar garantie. Dat geeft zekerheid!

Levering en installatie

Als compleet aannemingsbedrijf installeert Tiles & More ook al uw kozijnen. Om u goed van dienst te zijn werken wij alleen samen met ervaren en deskundige installateurs voor het plaatsen van uw kozijnen. Omdat wij snelle levertijden hanteren kan de installateur in een korte tijdsperiode bij u thuis aan de slag, zodat u snel kan genieten van uw nieuwe kozijnen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wij geven u professioneel en passend advies op het gebied van badkamers en sanitair. Wij helpen u graag verder.

MAAK AFSPRAAK

Wij helpen u graag verder!