Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Nooit meer schilderen en niet van hout te onderscheiden!

 

Met kunststof gevelbekleding kunt u uw gevel voorzien van een prachtige uitstraling. Het is onderhoudsarm, duurzaam en niet van hout te onderscheiden. Tiles and More Apeldoorn heeft veel ervaring met het aanbrengen van kunststof bekleding op de gevel. Wij werken met de gevelbekleding van Keralit, een A-merk met 10 jaar garantie en al jaren marktleider in Nederland. Dat geeft zekerheid!

 

Keralit
Met Keralit gevelbekleding zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf, want Keralit gevelbekleding is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! U krijgt een stijlvolle gevel met blijvend mooie afwerking en dakranden die er altijd verzorgd uitzien, zonder afbladderende verflagen, kleur of glansverlies. Zo nu en dan wassen, meer onderhoud komt er niet bij kijken. De kwaliteit is gegarandeerd met maar liefst 10 jaar productgarantie.

 

Duurzaam
Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zodanig samengesteld dat het niet kan kromtrekken of aangetast kan worden door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevelbekleding is geschikt voor iedere woning en kent een uitgebreid kleurenpallet. Deze top kwaliteit van Keralit is uitermate geschikt voor toepassing bij renovatie- en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.