Mozaik Tegels

Mozaïektegels

Onze mozaïektegels zijn samengesteld uit getrommelde marmeren steentjes. Deze marmer mozaïektegels zijn op een netje verlijmd en dankzij het interlock passen alle zijden aan elkaar.

Daarmee ziet u verder ook geen rechte voegen lopen. Deze mozaïek tegels worden zowel op de vloer als op wanden aangebracht. Vanzelfsprekend is het mogelijk enkele kleuren tegels uit mozaïek te combineren. Daarbij is het mogelijk om de mozaïeksteentjes ook door te knippen. Het interlocksysteem is ook toegepast bij onze pebble stenen. Rivierkeitjes die op dezelfde wijze zijn verlijmd.

De uitstraling van de keuken, badkamer en wc wordt grotendeels bepaald door de wand. Ga je voor een trendy, moderne keuken, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Een natuursteen mozaïek geeft zeker de juiste interieurstijl. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de wand generatie op generatie meegaat. Elke wand is uniek doordat elke tegel in structuur of kleur verschilt. Dit karakter zorgt voor een bijzondere vloer in elke woning.

In de inspiratiecenters van Tiles & More vind je tal van bijzondere natuurstenen vloeren gelegd zodat je een goed beeld heeft van hoe de vloer er bij je thuis uit komt te zien. Ook zie je hier een ruime collectie van hippe wandtegels of moderne mozaïeken. Naast natuursteen vloertegels en terrastegels koop je er ook een groot assortiment bijzondere keramische tegels voor binnen en buiten.

De adviseurs geven graag een persoonlijk advies en zoomen in op ieder detail.

Kom gerust eens langs de koffie staat klaar!