Natuusteentegels

 

Uw persoonlijke smaak vertaald in een natuurstenen vloer
Een natuurstenen vloer is een bepalende factor in het aanzien van uw interieur. Behalve de natuurlijke en luxe uitstraling die elke vloer bezit, biedt een natuurstenen vloer ook comfort en warmte. Daarbij is een vloer van natuursteen praktisch onverwoestbaar. Een vloer van natuursteen is te combineren met elke stijl die u uw interieur wilt geven. Een natuurstenen vloer is ook nog eens relatief goedkoop door de lange levensduur.

IEDERE TEGEL IS UNIEK, NET ALS EEN SCHILDERIJ!
De uitstraling van de woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Ga je voor een trendy, moderne woonkamer, het warme landelijke gevoel of chique klassiek? Een natuursteen vloer geeft zeker de juiste interieurstijl. De slijtvaste en krasvrije eigenschappen van de steen zorgen ervoor dat de vloer generatie op generatie meegaat. Elke vloer is uniek doordat elke tegel in structuur of kleur verschilt. Dit karakter zorgt voor een bijzondere vloer in elke woning.

In de inspiratiecenters van Tiles&More vind je tal van bijzondere natuurstenen vloeren gelegd zodat je een goed beeld heeft van hoe de vloer er bij je thuis uit komt te zien. Ook zie je hier een ruime collectie van hippe wandtegels of moderne mozaïeken. Naast natuursteen vloertegels en terrastegels koop je er ook een groot assortiment bijzondere keramische tegels voor binnen en buiten. De adviseurs geven graag een persoonlijk advies en zoomen in op ieder detail.

De vele voordelen van een vloer van natuursteen
Behalve de persoonlijke stijl en representatieve uitstraling van een vloer van natuursteen, zijn er nog veel meer voordelen:
* Een vloer van natuursteen gaat levenslang mee

* Extra comfort in combinatie met vloerverwarming

* Een natuurstenen vloer is hygiënisch en makkelijk in onderhoud

* Waardevermeerdering voor uw woning/vastgoed

* Een vloer van natuursteen is tijdloos

Tiles&More adviseert, levert en legt uw natuurstenen vloer.

Een ruime keuze in natuursteen vloeren

In onze showroom in Apeldoorn kunt u alle soorten natuursteen zien die geschikt zijn voor het leggen van uw vloer. Komt u gerust eens langs, wij adviseren en denken mee over de juiste oplossing voor de natuurstenen vloer die het beste past in uw interieur.